Offerte

English

English

brand logo

Denk mee over de toekomst van De Pier

Belevenis in de branding

Om De Pier van Scheveningen kun je niet heen. Markant en al sinds 1961 een icoon. Wat De Pier al decennialang zo bijzonder maakt is het DNA. Het DNA waar De Pier al vanaf het begin voor staat. De Pier is namelijk een belevenis. Niet zomaar een belevenis maar de unieke belevenis in de branding.

De komende jaren zal De Pier evolueren, met de tijd mee veranderen en aan de eisen van de tijd worden aangepast. We gaan hierbij het unieke karakter van De Pier grootser en veelzijdiger neerzetten. Comfort, een eigentijdse uitstraling en veilig en toegankelijk zijn voor iedereen, zijn daarbij belangrijk. We nodigen je alvast uit om met ons mee te denken over de mogelijkheden. Want De Pier is en blijft voor iedereen.

Lees hier verder over het volgende hoofdstuk van De Pier.

Belevenis in de branding

Wie zijn wij

De Pier hoort bij Scheveningen en is een plek met potentie welke benut moet worden. Met deze overtuiging en vol ideeën voor de heropening kocht KondorWessels Vastgoed samen met Xcentric in 2014 de Scheveningse blikvanger. Samen vormen wij De Pier B.V. Ondanks het verval is De Pier in onze ogen een object met ongekende mogelijkheden. Wij zien een iconisch stuk land dat de zee inloopt en daarbij een unieke kans om deze bijzondere plek leuker en mooier te maken voor iedereen.

Meedenken

Meedenken

Met het ontwikkelen van De Pier hebben we onszelf een aantal ambitieuze doelen gesteld. Naast verbouwen om aan de eisen van deze tijd te voldoen, verkennen we ook de mogelijkheden voor uitbreidingen. Zodat De Pier een plaats wordt waar iedereen blijvend kan genieten.

Soms komen deze ambities samen en soms ontstaan er dilemma’s en moeten we een afweging maken. Eén ding is zeker. Wanneer meer mensen meedenken kunnen we de vernieuwde Pier beter laten aansluiten op de wensen van de omgeving. Daarom organiseren we in de verschillende fases van de ontwikkeling van De Pier de mogelijkheid om te participeren. Dit betekent dat belanghebbende partijen, ondernemers en bewoners van Den Haag op aangegeven momenten kunnen meepraten en -denken over de ontwikkeling van De Pier. Inmiddels is de eerste fase van de participatie afgelopen. Onder het kopje participatie kun je meer lezen over hoe we dit hebben aangepakt en hoe we hiermee verder gaan.