English

English

brand logo

The Lighthouse Music Collective ft. DJ Friss
25 oktober


More

WANNEER

25 oktober
16:00 uur tot 20:00 uur

WAAR

PierPodiumEen lange werkweek achter de rug? Dan moet je zeker op vrijdag 25 oktober naar De Pier komen! Geniet van DJ Friss en een heerlijk koude Kornuit.

Lekkere muziek, mooi uitzicht en een koud biertje in je hand, wat valt er nog meer te wensen op de vrijdagmiddag?! Geniet van de heerlijke deuntjes van DJ Friss op het PierPodium midden op De Pier in Scheveningen.

Muziek
DJ Friss is de draaitafelaar van Playground Zer0 en Pat Smith. Eerder stond hij bij Kraantje Pappie achter de decks, won hij De Grote Prijs van Nederland als Beste Muzikant en drong hij als turntablist door tot de finales van toonaangevende dj-battles als IDA en de DMC World Online Competition. En toch altijd fris gebleven, deze vingervlugge hiphopveteraan.

Eten
Heb je trek gekregen? Dan zit je helemaal goed! Kies voor ons lekkere assortiment streetfood. Wordt het een echte Italiaanse Pizza van VVP of ga je voor de ‘Hollandse Meester’ burger van Pickles, Burgers&Wines? Liever aan een tafel diner, loop dan naar het Zuidereiland en kom eten bij Restaurant ZILT. Op vrijdag een 3-gangen menu voor €19,50!