Offerte

English

English

brand logo

Zipline De Pier


More

De meest unieke zipline van Nederland, die over een afstand van 350 meter uit de top van de Bungy Toren, met een snelheid tot ruim 70 km/u langs het reuzenrad, over zee en strand eindigt boven de terrasjes van de Scheveningse Pier.

ZIPLINE
Het is de meest unieke Zipline van Nederland, die over een afstand van 350 meter uit de top van de Bungy Toren, met een snelheid tot 70 km/u langs het reuzenrad, over zee en strand eindigt boven de terrasjes van de Pier. Bovendien is het extra leuk dat je met z’n tweeën tegelijk naar beneden kan, dus ga samen met je geliefde, beste vriend of als (speed)date naar beneden! Ons team van ervaren, gecertificeerde instructeurs zorgt voor een veilige en onvergetelijke ervaring. De gehele attractie is gekeurd door het Europees erkende instituut ERCA (European Rope Course Association).

Let op: Of we op een dag kunnen  zippen is afhankelijk van het weer. Over het algemeen zijn vooral sterke wind en onweer spelbrekers. Ben je onzeker over het weer bel ons dan voordat je richting Scheveningen komt.

CONTACTGEGEVENS
Wil je meer informatie over de Zip? Dan kan je bellen met +31(0)70-22 11521 of stuur een email naar info@zipholland.nl


BEKIJK DE WEBSITE