English

English

brand logo

Veni Vidi Pizza


More

Proef de authentieke Italiaanse keuken aan de Hollandse kust. Veni Vidi Pizza serveert datgene waar de Italiaanse keuken voor staat: vers, huisgemaakt en niet te veel poespas maar vooral vol passie en aandacht voor de ingrediënten.

 

PROEF ONTDEK EN GENIET
Bij Veni Vidi Pizza is de fijnproever welkom voor krokante ciabatta’s en gegrilde panini’s van heerlijk vers gebakken brood. Als bijgerecht of als hoofdgerecht staan ook smaakvolle soepen of salades met truffelmascarpone of buffelmozzarella voor je klaar. Er is zo veel keus dat je bijna niet kunt kiezen! Speciaal voor deze personen is er een door de chef samengestelde proeverij, waarin je alle toppers van de kaart kunt ontdekken.

Bewaar een plaatsje voor één van de traditionele nagerechten. Voor Italianen is het dessert namelijk dé bekroning van een verfijnd diner. Voor een grandioze afsluiter kies je daarom voor zijdezachte tiramisu van krachtige espresso of geniet je van een bijzonder likeuren collectie. Veni Vidi Pizza combineert namelijk de intrigerende smaken van Tia Maria, Disaronno en Isolabella Sambuca op één plateau. Proef, ontdek en geniet, bij Veni Vidi Pizza.