Offerte

English

English

brand logo

Play & Bounce


More

KLIMMEN EN KLAUTEREN, GLIJDEN, SPRINGEN EN RAVOTTEN, DAT KAN ALLEMAAL BIJ PLAY & BOUNCE. HET SPEELPARADIJS BESTAAT UIT EEN ‘SOFT PLAY’-PARK VOOR DE KLEINTJES (TOT 10 JAAR) EN EEN TRAMPOLINE PARK VOOR DE GROTERE KINDEREN. EN DE OUDERS? DIE KUNNEN GENIETEN VAN EEN HEERLIJK KOPJE KOFFIE EN NATUURLIJK IETS LEKKERS UIT EEN VAN DE KEUKENS OP DE PIER. 

Een dagje uit boven zee!
Lekker spelen in een gangenstelsel waar je moet klimmen, kruipen en klauteren. De ideale plek waar een kind zijn energie in kwijt. Met uitzicht op zee en strand is dit een van de mooiste speelplekken van Scheveningen. De vrolijke kleuren passen perfect bij de kinderen en de zachte materialen zorgen ervoor dat ze zich niet kunnen bezeren.

ATTRACTIES 

  • Het speelparadijs: bestaande uit een 'Soft Play Park’ voor kinderen tot 10 jaar. Hier kunnen zij spelen met klimblokken, grote zachte Lego bouwstenen, een ballenbak en glijbanen.
  • Het trampolinepark: ingericht met 8 grote trampolines en 4 zij-trampolines waardoor de kinderen ook tegen de zijkanten aan kunnen springen!

OPENINGSTIJDEN*:
Zaterdag en zondag van 12:00 tot 17:00 uur

Tijdens schoolvakanties dagelijks van 12:00 tot 17:00 uur

* LET OP: openingstijden zijn onder voorbehoud! Check de Facebookpagina voor de actuele openingstijden.


BEKIJK DE WEBSITE