Offerte

English

English

brand logo

Play & Bounce


More

KLIMMEN EN KLAUTEREN, GLIJDEN, SPRINGEN EN RAVOTTEN, DAT KAN ALLEMAAL BIJ PLAY & BOUNCE. HET SPEELPARADIJS BESTAAT UIT EEN ‘SOFT PLAY’-PARK VOOR DE KLEINTJES (TOT 10 JAAR) EN EEN TRAMPOLINE PARK VOOR DE GROTERE KINDEREN. EN DE OUDERS? DIE KUNNEN GENIETEN VAN EEN HEERLIJK KOPJE KOFFIE EN NATUURLIJK IETS LEKKERS UIT EEN VAN DE KEUKENS OP DE PIER. 

Een dagje uit boven zee!
Lekker spelen in een gangenstelsel waar je moet klimmen, kruipen en klauteren. De ideale plek waar een kind zijn energie in kwijt. Met uitzicht op zee en strand is dit een van de mooiste speelplekken van Scheveningen. De vrolijke kleuren passen perfect bij de kinderen en de zachte materialen zorgen ervoor dat ze zich niet kunnen bezeren.

Welkom bij Play & Bounce op de Pier! 🌟 Waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten terwijl ze zich vermaken in onze unieke indoor attractie met uitzicht op zee. En het beste van alles? Het ligt pal aan het prachtige strand van Scheveningen, waardoor het de perfecte bestemming is voor een onvergetelijk dagje uit!

🏰 Ontdek ons magische speelparadijs 🏰 In ons 'Soft Play Park' kunnen kinderen zich helemaal uitleven met klimblokken, gigantische zachte Lego bouwstenen en een spannende ballenbak. Maar dat is nog niet alles! We hebben ook een trampolinepark met 8 reusachtige trampolines, waar kinderen kunnen springen en stuiteren naar hartenlust. Bij Play & Bounce willen we ervoor zorgen dat iedereen plezier heeft. Daarom is de toegang voor ouders en begeleiders helemaal gratis!


BEKIJK DE WEBSITE