Offerte

English

English

brand logo

De Werkplaats


More

Wat bieden wij aan?

Personal training

Krijg persoonlijke begeleiding en periodisering op maat. Ook wordt je regelmatig gewogen en gemeten en ontvang je een voedingsconsult met doorlopende begeleiding over voeding.

Personal group training

Sport in kleine groepen, met maximaal 6 personen. Waar wij kracht, gymmastiek en functioneel trainen combineren. Wij kunnen jou de aandacht en tijd geven om jou de juiste technieken aan te leren en fysiek uit te dagen voor waanzinnige resultaten.

Teambuilding

Wij faciliteren ook trainingen voor grotere groepen mensen. Door onze unieke ligging aan het strand en de duinen, creëren we een uitdagende en inspirerende workout voor iedereen.

De mannen achter De Werkplaats

Tim & Maurice

‘De Werkplaats’ is ontstaan, doordat twee beste vrienden hun passie en krachten bundelen. In hun eigen personal training studio delen ze hun kennis van sport en voeding met jou.

De mannen achter ‘De Werkplaats’ zijn; Tim en Maurice. Onze ambitie is om jou te helpen jouw doelen te bereiken. Zoals de naam al doet vermoeden is onze studio een plek waar hard gewerkt wordt. We vinden het wel belangrijk om hard werken te combineren met heel veel lol. Want dat is dé manier om jouw levensstijl op lange termijn aan te passen.


BEKIJK DE WEBSITE