Nederlands

Nederlands

brand logo

Bonfire Beach Fest Scheveningen & Sunday Grooves ft. DJ Lao Lao
20 April


More

WHEN

20 April
14:00 hour till 18:00 hour

WHERE

PierPodiumKom ook naar de Haagse kust om met ons op vrijdag 19 en zaterdag 20 april tijdens BonFire Beach Fest op spectaculaire wijze het strandseizoen af te trappen. Met op zaterdag op De Pier: DJ Lao Lao!

  

Bonfire Beach Fest
Het Franse gezelschap Compagnie Carabosse tovert met hun vuurshows en vuurinstallaties opnieuw het strand van Scheveningen om tot een sprookjesachtige, poëtische wereld waar je zo naar binnen kunnen stappen. De combinatie van dit artistieke vuurspektakel, de diverse DJ’s, bandjes, acts, zomerse drankjes en lekkere hapjes bij de deelnemende strandpaviljoens, maakt dat dit er eentje is die je niet mag missen! 

Muziek
DJ Lao Lao is altijd al goed geweest in sfeerbeheer. Ze draait een selectie van de platen die je wilt horen, maar je kon àl die tijd niet op de titel komen. Van lichte positieve tunes uit die goeie oude tijd tot en met bekendere songs van de afgelopen 10 jaar, Lao Lao houdt het balletje hoog en mixt niets minder dan good vibrations.

Eten
Zin in lekker eten? Op De FoodBoulevard vindt je het  lekkerste assortiment streetfood. Wordt het een echte Italiaanse Pizza van VVP of ga je voor de ‘Hollandse Meester’ burger van Pickles, Burgers&Wines?

Zaterdag 20 april van 14:00 - 18:00 uur PierPodium