Nederlands

Nederlands

brand logo

Bonfire Beach Fest Scheveningen & Lighthouse Music Collective ft. DJ Prosciutto
19 April


More

WHEN

19 April
14:00 hour till 18:00 hour

WHERE

PierPodiumKom ook naar de Haagse kust om met ons op vrijdag 19 en zaterdag 20 april tijdens BonFire Beach Fest op spectaculaire wijze het strandseizoen af te trappen. Met op vrijdag op De Pier: DJ Prosciutto!

Bonfire Beach Fest
Het Franse gezelschap Compagnie Carabosse tovert met hun vuurshows en vuurinstallaties opnieuw het strand van Scheveningen om tot een sprookjesachtige, poëtische wereld waar je zo naar binnen kunnen stappen. De combinatie van dit artistieke vuurspektakel, de diverse DJ’s, bandjes, acts, zomerse drankjes en lekkere hapjes bij de deelnemende strandpaviljoens, maakt dat dit er eentje is die je niet mag missen! 

Muziek
DJ Prosciutto is geen onbekende in Den Haag en omstreken! En waar hij bekend om staat? Om zijn aan elkaar gedraaide hits! Eén ding hebben ze met elkaar gemeen; je kunt er op dansen!

Eten
Zin in lekker eten? Op De FoodBoulevard vindt je het  lekkerste assortiment streetfood. Wordt het een echte Italiaanse Pizza van VVP of ga je voor de ‘Hollandse Meester’ burger van Pickles, Burgers&Wines?

Vrijdag 19 april van 14:00 - 18:00 uur PierPodium