Nederlands

Nederlands

brand logo

Lighthouse Music Collective ft. DJ Friss
6 December


More

WHEN

6 December
16:00 hour till 20:00 hour

WHERE

PierPodiumEen lange werkweek achter de rug? Dan moet je zeker op vrijdag 6 december naar De Pier komen! Geniet van DJ Friss en een heerlijk koude Kornuit.

Lekkere muziek, mooi uitzicht en een koud biertje in je hand, wat valt er nog meer te wensen op de vrijdagmiddag?! Geniet van de heerlijke deuntjes van DJ Friss op het PierPodium midden op De Pier in Scheveningen.

Muziek
DJ Friss is de draaitafelaar van Playground Zer0 en Pat Smith. Eerder stond hij bij Kraantje Pappie achter de decks, won hij De Grote Prijs van Nederland als Beste Muzikant en drong hij als turntablist door tot de finales van toonaangevende dj-battles als IDA en de DMC World Online Competition. En toch altijd fris gebleven, deze vingervlugge hiphopveteraan.

Eten
Heb je trek gekregen? Dan zit je helemaal goed! Kies voor ons lekkere assortiment streetfood. Wordt het een echte Italiaanse Pizza van VVP of ga je voor de ‘Miami Beach’ burger van Beach Burgers & Beers? Liever aan een tafel diner, loop dan naar het Zuidereiland en kom eten bij Restaurant ZILT. Op vrijdag een 3-gangen menu voor €19,50!