Nederlands

Nederlands

brand logo

Restaurant ZILT


More

Met een prachtig uitzicht over de zee en het strand kun je iedere dag genieten in Restaurant ZILT. Na een ochtendwandeling een lekkere warme kop vers gemalen koffie of een heerlijk diner bij ondergaande zon.

ETEN BOVEN DE GOLVEN
De uitgebreide menukaart laat zien dat er voor ieder wat wils te bestellen is, ook een speciale kaart voor de kids! Aan de zeezijde bevindt zich een café-restaurant met ca. 100 zitplaatsen waar gasten heerlijk boven zee kunnen eten.

FEESTEN BOVEN DE GOLVEN
De combinatie van het prachtige panoramische uitzicht en de tal van mogelijkheden qua hapjes en drankjes maakt Restaurant ZILT een unieke plek om boven het water iets te vieren. Van een borrel met hapjes na een werkdag tot een knallend feest met live band en DJ. Geschikt voor kleine, maar zeker ook voor grote groepen!

BUSINESS BOVEN DE GOLVEN
Wat is tijdens een meeting een inspirerender uitzicht dan de zee en de uitgestrekte kustlijn? Van congressen tot bedrijfsfeesten en van presentaties tot workshops, ZILT heeft tal van mogelijkheden. Wat dacht je van een brainstormsessie in het reuzenrad en buiten De Pier staat 11 kilometer strand voor je klaar, zo kom je de dag wel door!

FILMDINER BOVEN DE GOLVEN
Voor een vaste prijs kun je genieten van een heerlijk diner bij Restaurant ZILT waarbij een filmticket is inbegrepen! Geniet voor €24,75 van een heerlijk drie gangen menu met filmticket. Bel om te reserveren +31 (0)6 10 38 68 59, vermeld filmdiner bij jouw reservering. Na betaling van het Pathé Filmdiner krijg je een Pathé Filmdiner Voucher, deze kun je bij Pathé Scheveningen inwisselen voor een regulier filmticket (excl. toeslagen). Lees hier de voorwaarden.


RESERVEREN?
Check de website. Neem voor contact op via het contactformulier of bel 06-10386859

 


BEKIJK DE WEBSITE