MENU

+31 (0)6 10 38 68 59

info@pier.nl

Zaken & Feesten

De Pier is en blijft een plek van vele gezichten. Niet alleen voor het recreatieve publiek, maar juist ook voor het zakelijke publiek. Dit icoon aan de kust is dé plek voor verrassende zakelijke mogelijkheden en bijeenkomsten. Werken en vergaderen met een verbluffend uitzicht over de Noordzee en het strand van Scheveningen. En ben je het even zat? Buiten De Pier staat 11 kilometer strand voor je klaar, zo kom je de dag wel door.

Dit maakt De Pier dé locatie voor een vergadering, presentatie, teambuilding, meeting, bedrijfsuitje of compleet bedrijfsfeest. Van 2 tot 2000 man, voor een ontmoeting van een uur of de hele dag, inclusief overnachting: op De Pier ben je zakelijk aan het juiste adres.

VERGADERING, EVENT OF (BEDRIJFS)FEEST 
De Pier biedt tal van mogelijkheden, aan te passen naar ieder budget. Neem contact op voor meer informatie, een rondleiding en/of een vrijblijvende offerte op maat.

SAMENWERKEN MET DE PIER 
Heb je een idee om samen een event of feest te organiseren, of misschien wel jouw eigen (pop-up) shop op De Pier? Aarzel niet en neem contact met ons op. We werken graag samen met gespecialiseerde partners.

CONTACT ONS

Wil je ons graag spreken? Bel 06 10386859 of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Organisatie
Onderwerp