MENU

+31 (0)6 10 38 68 59

info@pier.nl

Nieuws

Succesvolle editie Mutesounds 2017 op De Pier

1 november 2017

DEEL DIT ARTIKEL:

Zaterdag 28 oktober 2017 stond De Pier in het teken van MuteSounds, hét evenement waar dove, slechthorende en horende mensen elkaar ontmoeten. Zo’n 18.500 mensen brachten een bezoek aan het festival en waanden zich letterlijk en figuurlijk in een ‘Wonderland’.

Bekende personages uit verschillende sprookjes op De Pier. Foto: Daniel Verijk


VEEL ACTIVITEITEN
Op De Pier liepen entertainers rond die verkleed waren als herkenbare personages uit verschillende sprookjes. De surrealistische aankleding van De Pier maakte het geheel helemaal af. In het wonderland van MuteSounds lag de focus voornamelijk op ontmoetingen tussen doven en horenden, beleving, visuele details en de meer dan vijftig verschillende gratis activiteiten.

MuteSounds

Workshop gebarentaal op MuteSounds 2017. Foto: Daniel Verijk

Bezoekers konden onder andere meedoen aan workshops gebarentaal, optredens van dove comedians bekijken, sportieve activiteiten ondernemen op het strand, lasergamen en speeddaten. Het festival, dat gezien het hoge bezoekersaantal gezien mag worden als een groot succes, werd afgesloten met een afterparty met trilvloer, dansers en visuele effecten.

GEBARENTAAL
Al negen jaar lang is MuteSounds een festival waar doven, slechthorenden en horenden elkaar ontmoeten. Sinds de start van het evenement blijven de bezoekersaantallen stijgen. Dit jaar vond voor het tweede jaar op rij een editie plaats op De Pier. Naast het verbinden van de dovenwereld met die van de horenden, zet MuteSounds zich ook in voor de bekendheid van de gebarencultuur en de gebarentaal in Nederland.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE PIER

Vul je mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin de leukste aanbiedingen en aankomende evenementen!