English

English

brand logo

Mini-concerten
30 juni


More

WANNEER

30 juni
14:00 uur tot 16:00 uur

WAAR

PierPodiumNieuw op De Pier mini-concerten van Het Kasteeltje in samenwerking met Delft Op Zondag!

Op zondag 30 juni zullen de eerste mini-concerten op De Pier plaatsvinden die georganiseerd worden door Het Kasteeltje en Delft Op Zondag. En deze eerste editie is gelijk een knaller!m

Mini-concerten
Elke artiest die optreedt, krijgt de volledige aandacht. Interviews op de radio en filmitems van de concerten op het youtubekanaal van Delftopzondagtv. Ben jij opzoek naar een promotiepodium en wil het publiek verrassen met jouw talent? Mail dan naar info@hetkasteeltje.nl

Muziek
Er zullen maar liefst twee mini-concerten zijn zondag! Het duo Doublle en de Delftse zanger Robinson Jouwe. Kom genieten van nieuw talent op De Pier.

Lieke en Lindi, die samen DOUBLLE vormen, zijn al 5 jaar beste vriendinnen maar ook een muziekduo. De afgelopen jaren zijn ze veel bezig met eigen nummers maken en optreden. Zo hebben ze al op meerdere festivals gestaan, in theaters opgetreden en een aantal muziekwedstrijden gewonnen. De meiden doen naast covers ook veel optreden met eigen muziek. Zo hebben ze afgelopen jaar ook hun eigen single uitgebracht genaamd ‘Flowing Like The Sea’. De muziek die de meiden maken is piano-based soul/ pop en is het beste te omschrijven met de woorden: meeslepend, intens en powerful.

Robinson Jouwe is een jazzpianist, zanger, schrijver en student aan het Utrechts Conservatorium. Zijn inspiratiebronnen zijn o.a. Joni Mitchell, Nina Simone en Diana Krall. De geschreven stukken variëren van swing naar meeslepende ballads en gaan over hoop, liefde, queerness en je plek opeisen in deze wereld. 

Eten
Zin in lekker eten? Op De Foodboulevard vindt je het  lekkerste assortiment streetfood. Wordt het een echte Italiaanse Pizza van VVP of ga je voor de ‘Hollandse Meester’ burger van Pickles, Burgers&Wines? Of kies voor het drie-gangen menu van Restaurant ZILT voor €19,50.