English

English

brand logo

Jazz aan Zee 2019
25 augustus


More

WANNEER

25 augustus
14:00 uur tot 17:00 uur

WAAR

PierPodiumIedere zondag in augustus kunnen muziekliefhebbers terecht op De Pier van 14:00 tot 17:00 voor de leukste Jazz, Funk en Soul.

Lekkere muziek, mooi uitzicht en een koud biertje in je hand, wat valt er nog meer te wensen op de zondagmiddag?! Geniet van de heerlijke deuntjes van Sitting Horns en Ben van den dungen op het PierPodium midden op De Pier in Scheveningen.

Sitting Horns

Sitting Horns groeide op in de jazz scene van Den Haag. Zorgvuldig geconstrueerde composities en arrangementen zonder rimram maar wel melancholisch, oprecht en met humor; dit is wat de luisteraar kan verwachten wanneer de drie blazers, begeleid door contrabas en drums, op stap gaan.Ben van den Dungen

“Jazz moet ‘danceable’ zijn en 
de blues moet erin zitten”, zei drummer 
Art Blakey ooit. Het zou het motto kunnen zijn voor de muziek die Ben speelt met zijn nieuwe groep.

Ben van den Dungen begon zijn carrière in het begin van 
de 80-er jaren met het illustere duo 
Ben van den Dungen & Jarmo Hoogendijk. 

Sindsdien heeft hij in menige groepen gespeeld en hij heeft, met verschillende groepen, zo’n 6000 concerten in 70 verschillende landen gegeven. 

Het Ben van den Dungen Quartet is een bijzondere combinatie van persoonlijkheden die alleen de jazz samen kan brengen. De musici mengen hun muzikale afkomst en talent op een aanstekelijke manier. Helemaal van deze tijd, met een “happy feel” en 100% pure jazz.

Jazz lunch menu 

Elke zondag in augustus kan je genieten van het Jazz lunch menu. Bij restaurant Zilt krijg je een voorgerecht, hoofdgerecht en toetje voor maar € 19,50. Kom genieten van dit heerlijke menu met een fantastisch uitzicht.