English

English

brand logo

Jazz aan Zee 2019
18 augustus


More

WANNEER

18 augustus
14:00 uur tot 17:00 uur

WAAR

PierPodiumIedere zondag in augustus kunnen muziekliefhebbers terecht op De Pier van 14:00 tot 17:00 voor de leukste Jazz, Funk en Soul.

Lekkere muziek, mooi uitzicht en een koud biertje in je hand, wat valt er nog meer te wensen op de zondagmiddag?! Geniet van de heerlijke deuntjes van Enrico le Noci en Mark Ritsema's Roxy Jazz Music op het PierPodium midden op De Pier in Scheveningen.

Enrico le Noci

Een opkomende jazzcat, zo kun je gitarist Enrico le Noci zonder meer noemen. Zijn eerste plaat, Social Music, is net uit via A.MA. Records. Deze prijswinnende jonge honden maken een mix van jazz, hiphop en rock met een knipoog naar werk van helden als Joe Henderson en Herbie Hancock. Zin in een stevig potje jaren '60 hardbop? Dan mag je Enrico le Noci zeker niet missen!

Mark Ritsema's Roxy Jazz Music

Zanger Mark Ritsema (Spasmodique) brengt met dit project een ode aan zijn favoriete band, Roxy Music, maar dan wel op zijn manier. Overgoten met een vrijelijk jazzsausje worden klassiekers als “Stronger Through The Years” en “Strictly Confidential” vervormd tot grillige avant-garde jazz en jazzrock met Ritsema aan het roer. Met verder Frans Blanker op saxofoon, Eddy Nielsen op contrabas, Frank Jonas op gitaar en Thorsten Grau op drums wordt dit zowel voor jazzliefhebbers en fans van Roxy Music een bijzondere ervaring!

Jazz lunch menu

Elke zondag in augustus kan je genieten van het Jazz lunch menu. Bij restaurant Zilt krijg je een voorgerecht, hoofdgerecht en toetje voor maar € 19,50. Kom genieten van dit heerlijke menu met een fantastisch uitzicht.