MENU

+31 (0)6 10 38 68 59

info@pier.nl

Werken

Werken aan zee, wie wil dat nou niet? Pier Offices biedt zelfstandig professionals en kleine organisaties een werkplek boven zee! Deze inspirerende omgeving, waar elk seizoen een ander gezicht heeft, zal ook op je bezoekende relaties een enorme indruk achterlaten.

Werkplekken met mogelijkheden
Een ruime vergaderruimte, supersnelle internetverbinding en een terras op zee zijn bij de Pier Offices inbegrepen. Daarnaast kan je na werktijd genieten van de foodboulevard met eigentijdse foodconcepten en een wellnesscentre en reuzenrad!

Flexibele all-in overeenkomst
Voor een vast bedrag per maand mag je van alle faciliteiten van Pier Offices gebruikmaken. Kortom, geen gedoe, maar een flexibele all-in overeenkomst met een korte contractduur en de mogelijkheid direct op te schalen, indien je meerdere werkplekken nodig hebt voor een bepaald project en voor een bepaalde tijdsduur.

Op basis van flexplekken
Er zijn geen vaste werkplekken toebedeeld. Gebruik van de werkplek is op een “first come, first serve” basis, inclusief clean desk policy. Het plaatsen van een extra monitor is in overleg.

Werken op een toplocatie
Wil jij werken op een adembenemende locatie én je klanten ontvangen boven strand en zee? Op de speciale website: www.pieroffices.nl lees je alle mogelijkheden en de bijbehorende tarieven.