MENU

+31 (0)6 10 38 68 59

info@pier.nl

Nieuws

Pier tip van de week: Cool Event

20 december 2017

DEEL DIT ARTIKEL:

Scheveningen een saaie badplaats in de winter? Echt niet! Zoals elk jaar strijkt het Cool Event weer neer in de omgeving van de boulevard. De editie van dit jaar is extra bijzonder, omdat deze onderdeel is van de viering van 200 jaar badplaats Scheveningen. 

Op het Cool Event kun je schaatsen voor het Kurhaus, naast De Pier naar beneden roetsjen van de ijsglijbaan en genieten van mooie ijssculpturen in de tent op het strand naast De Pier. Thema van deze ijsbeeldententoonstelling is ‘Feest aan Zee’. Hier zijn allerlei hoogtepunten uit de 200-jarige Scheveningse geschiedenis verwerkt in ijsbeelden. Ook De Pier (foto links), kan natuurlijk niet ontbreken.

Ben je klaar met schaatsen, roetsjen of rondneuzen? Eindig dan je dagje Scheveningen met een bezoek aan de enige echte Pier en geniet van al het lekkers dat onze foodboulevard ook deze kerstvakantie en de hele winter lang te bieden heeft.

Fotocredits: Iwan de Brabander

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE PIER

Vul je mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin de leukste aanbiedingen en aankomende evenementen!