MENU

+31 (0)6 10 38 68 59

info@pier.nl

Nieuws

Make a Wish en win!

9 december 2017

DEEL DIT ARTIKEL:

Op De Pier Scheveningen zit de kerststemming er al goed in! Naast 20 prachtige kerstbomen en ontelbare kerstballen willen we de bezoekers van De Pier ook een mooi kado geven: So make a wish and Win! 

MAKE A WISH AND WIN
Heb jij een originele wens? Wens jij iets moois voor in het nieuwe jaar of ken jij iemand die wel eens extra in de watten gelegd mag worden? Kom dan naar De Pier toe en laat ons je wens weten.

Bij Bar de Pier vind je vanaf maandag 10 december wenslabels waar je een mooie of originele wens op kunt schrijven. Hang deze in de kerstboom met je naam en e-mailadres erop en wie weet maak jij kans op een Pier Experience voor twee personen. Je vindt de wenslabels bij Bar De Pier in het midden van De Pier!

PIER EXPERIENCE
De Pier Experience houdt in een overnachting voor twee personen in een prachtige kamer van De Pier Suites. Naast prachtig uitzicht over zee heb je hier ook de minibar en een jacuzzi tot je beschikking. Daarnaast krijg je een heerlijk drie-gangendiner aangeboden bij Veni Vidi Pizza en twee tickets voor in het Skyview Reuzenrad.

VOORWAARDEN
De prijs is niet inwisselbaar voor contanten. Op oudejaarsdag wordt er een winnaar getrokken. Deze krijgt bericht via e-mail. Over de prijs kan niet gecorrespondeerd worden. De prijs kan geint worden op basis van beschikbaarheid. Na uitgave van de prijs is deze één jaar geldig.

Uw e-mailadres wordt enkel gebruikt door De Pier en niet gedeeld met derden.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE PIER

Vul je mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin de leukste aanbiedingen en aankomende evenementen!