MENU

+31 (0)6 10 38 68 59

info@pier.nl

Nieuws

Crazy Pianos opent tijdelijke vestiging op De Pier

3 januari 2019

DEEL DIT ARTIKEL:

Crazy Pianos opent op 5 januari een tijdelijke vestiging op De Pier in Scheveningen. De vestiging op de boulevard gaat op 2 januari dicht voor een verbouwing van twee maanden.

De tijdelijke vestiging komt op het Zuidereiland van De Pier en is te vinden op de begane grond. Acht weekenden lang kan daar elke vrijdag, zaterdag en zondag worden meegezongen en gedanst onder het motto: ‘De Pier goes Crazy’. Begin maart zal de compleet vernieuwde Crazy Pianos op de boulevard openen.

Herman Smit, general manager van De Pier laat weten uit te kijken naar de bijzondere samenwerking: ,,Crazy Pianos speelt vaker op externe locaties met Crazy Pianos On Tour, dus wij dachten: waarom niet voor twee maanden bij ons? Dit voorstel werd enthousiast ontvangen door Crazy Pianos en dit hebben wij samen uitgewerkt met als resultaat: De Pier goes Crazy! De begane grond van het Zuidereiland van De Pier wordt in januari en februari een échte Crazy Pianos zoals op de boulevard, maar dan met uitzicht over zee.”

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE PIER

Vul je mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin de leukste aanbiedingen en aankomende evenementen!