MENU

+31 (0)6 10 38 68 59

info@pier.nl

agenda

WHAT THE FORK?!?

WANNEER?:

feb 24 - feb 25, 2018

WAAR?:

Foodboulevard

IK WIL DEELNEMEN!

DEEL DIT EVENEMENT:

Het einde van de winter is in zicht… Nog een maand en de lente begint! Dat betekent dat het  What The Fork?! Foodtruckfestival weer terug is op De Pier! 

Deze vijfde editie verzamelen de beste foodtrucks weer om er gezamenlijk een smakelijk festival van te maken. Geniet op deze unieke locatie in de winter van hét smaakexplosie festival!

WHAT THE FORK FOODTRUCK FESTIVAL
Meer dan 15 foodtrucks staan voor-en op De Pier opgesteld; zo wandel je van de ene  culinaire verbazing naar de andere. Want standaardgerechten, daar doen wij bij What the Fork?!? niet aan! Zeker niet met de nieuwste foodtrends van 2018!

SMAKEN ONTDEKKEN
Alle gerechten worden ambachtelijk en vol liefde bereid. Van vlees tot vega en van zout tot zoet; de chefs schotelen je altijd iets heel bijzonders voor.

Aankomende weken zullen we jullie al een voorproefje geven van bij welke toffe foodtrucks jij je gerechten kan gaan halen en welke muzikale verwennerij er zal zijn. Ook voor de kids zal er weer genoeg te beleven zijn!

WELKE FOODTRUCK ZIE JIJ GRAAG OP WHAT THE FORK?!?

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE PIER

Vul je mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin de leukste aanbiedingen en aankomende evenementen!