MENU

+31 (0)6 10 38 68 59

info@pier.nl

agenda

THE LIGHTHOUSE MUSIC COLLECTIVE FT. DJ PROSCIUTTO

WANNEER?:

jul 20 - jul 20, 2018

WAAR?:

PierPodium

DEEL DIT EVENEMENT:

Sluit je week goed af met een vrijdagmiddagborrel op hoge hoogte! Kom genieten van muziek, strand, eten en drinken op De Pier

Vrijdag 20 juli zal DJ Prosciutto letterlijk ALLE stijlen door elkaar draaien. De betere indiepop, foute 80’s, de vetste  reggaeton en de lekkerste 90’s platen. Als je dit wilt horen, komt dan naar De Pier Scheveningen!

ALLEEN MAAR HITS
DJ Prosciutto is geen onbekende in Den Haag en omstreken! En waar hij bekend om staat? Om zijn aan elkaar gedraaide hits! Eén ding hebben ze met elkaar gemeen; je kunt er op dansen!

EN LEKKER ETEN & DRINKEN
De Pier is onlosmakelijk verbonden met goed eten en drinken. Blije gezichten op De Pier, waar het ambachtelijke vlees door pure carnivoren bereid wordt. De beste hamburger in combinatie met een goed glas rode wijn, of heerlijke speciaalbieren van authentieke, specialistische brouwers. De lekkerste pannenkoeken, of een puur Hollandse gerecht. Tel daar het unieke uitzicht over zee en het warme gezelschap om je heen, bij op. Krijg je al trek?

Vrijdag 20 juli van 14:00 tot 18:00 uur op het PierPodium

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE PIER

Vul je mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin de leukste aanbiedingen en aankomende evenementen!