MENU

+31 (0)6 10 38 68 59

info@pier.nl

agenda

THE LIGHTHOUSE MUSIC COLLECTIVE FT. DJ LAO LAO

WANNEER?:

dec 21 - dec 21, 2018

WAAR?:

PierPodium

DEEL DIT EVENEMENT:

Thank God it’s Friday! Voor iedereen die zijn werkweek wil afsluiten en het weekend wil inluiden komt naar Ligthouse Music Collective met DJ LAO LAO De Pier!

MUZIEK
DJ Lao Lao is altijd al goed geweest in sfeerbeheer. Ze draait een selectie van de platen die je wilt horen, maar je kon àl die tijd niet op de titel komen. Van lichte positieve tunes uit die goeie oude tijd tot en met bekendere songs van de afgelopen 10 jaar, Lao Lao houdt het balletje hoog en mixt niets minder dan good vibrations.

Stil zitten is onmogelijk, dus probeer het maar niet. Zoek de gezelligheid met een koud biertje of een spannende Gin Tonic. Laat je verleiden door het lekkere beats en kom gezellig naar De Pier!

SIT, DRINK AND CHILL
Lekkere muziek, mooi uitzicht, drankje in je hand… wat valt er nog meer de wensen op jouw vrijdagmiddag?

Zin in lekker eten? Op De FoodBoulevard vindt je het  lekkerste assortiment streetfood. Wordt het een echte Italiaanse Pizza van VVP of ga je voor de ‘Hollandse Meester’ burger van Pickles, Burgers&Wines?

De perfecte weekafsluiter voor alle harde werkers waardoor jij helemaal klaar bent voor de rest van het weekend.

Jouw welverdiende borrel! Vrijdag 21 december van 16.00-20.00 uur PierPodium

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE PIER

Vul je mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin de leukste aanbiedingen en aankomende evenementen!