MENU

+31 (0)6 10 38 68 59

info@pier.nl

agenda

The Lighthouse Music Collective ft. DJ Friss

WANNEER?:

feb 15 - feb 15, 2019

WAAR?:

PierPodium

DEEL DIT EVENEMENT:

Waar jij bent op vrijdag? Op De Pier natuurlijk! De beste plek van heel Den Haag om jouw weekend te beginnen. Dit keer staat DJ Friss achter de wheels of steel op het PierPodium. Daar wil je bij zijn.

DJ Friss is de draaitafelaar van Playground Zer0 en Pat Smith. Eerder stond hij bij Kraantje Pappie achter de decks, won hij De Grote Prijs van Nederland als Beste Muzikant en drong hij als turntablist door tot de finales van toonaangevende dj-battles als IDA en de DMC World Online Competition. En toch altijd fris gebleven, deze vingervlugge hiphopveteraan.

SIT, DRINK AND CHILL
Lekkere muziek, mooi uitzicht, drankje in je hand… wat valt er nog meer de wensen op de zondagmiddag?

Zin in lekker eten? Op De Foodboulevard vindt je het  lekkerste assortiment streetfood. Wordt het een echte Italiaanse Pizza van VVP of ga je voor de ‘Hollandse Meester’ burger van Pickles, Burgers&Wines?

Vrijdag 15 februari, 15:00 – 19:00 uur PierPodium

De Pier goes Crazy
Nog niet klaar met dansen of toe aan wat te eten? Dan kom je natuurlijk naar De Pier goes Crazy op het Zuidereiland. Tot 03:00 uur kun je hier genieten van heerlijke muziek (die je zelf kan aanvragen) en lekker eten! Dubbel genieten dus! Reserveren? Bel 070-3227525 of www.crazypianos.com/reserveren

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE PIER

Vul je mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin de leukste aanbiedingen en aankomende evenementen!