MENU

+31 (0)6 10 38 68 59

info@pier.nl

agenda

Sunday Grooves ft. DJ LAO LAO

WANNEER?:

mrt 31 - mrt 31, 2019

WAAR?:

PierPodium

DEEL DIT EVENEMENT:

Voor iedereen die zijn weekend wil afsluiten met heerlijke muziek! De Sunday Grooves van 31 maart met DJ Lao Lao op De Pier!

🎶 MUZIEK
Live muziek van DJ LAO LAO! We zien je op de dansvloer 🙌🏻
DJ Lao Lao is altijd al goed geweest in sfeerbeheer. Ze draait een selectie van de platen die je wilt horen, maar je kon àl die tijd niet op de titel komen. Van lichte positieve tunes uit die goeie oude tijd tot en met bekendere songs van de afgelopen 10 jaar, Lao Lao houdt het balletje hoog en mixt niets minder dan good vibrations.

Stil zitten is onmogelijk, dus probeer het maar niet. Zoek de gezelligheid met een koud biertje of een spannende Gin Tonic. Heb je trek gekregen? Geen probleem! Op De Pier zijn verschillende FoodHeroes waar je een heerlijk gerechtje kunt halen. En goed nieuws je kan er de hele avond terecht!

De perfecte weekendafsluiting waardoor jij weer helemaal klaar bent voor een nieuwe werkweek. Kom genieten van de heerlijke grooves van DJ Lao Lao op De Pier!

Zondag 31 maart van 14:00 t0t 18:00 uur op het PierPodium

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE PIER

Vul je mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin de leukste aanbiedingen en aankomende evenementen!