MENU

+31 (0)6 10 38 68 59

info@pier.nl

agenda

Singer Songwriter Sunday ft. The Crimson Kings

WANNEER?:

mrt 17 - mrt 17, 2019

WAAR?:

PierPodium

DEEL DIT EVENEMENT:

YEAH ze zijn terug: Singer Songwriter Sunday met The Crimson Kings. Zondag 17 maart nemen The Crimson Kings je mee op reis. Een muzikale reis naar een andere plaats en tijd. Liederen met herinneringen, dromen, altijd blijvend vriendschap en zomers die nooit zijn geëindigd.

Muziek
The Crimson Kings maakt muziek die sterk beïnvloed is door de Amerikaanse folksongs, countrymusic en Bluegrass. Deze internationale band (UK, IRELAND en NL) maakt muziek die zich het best laat omschrijven als een muzikale roadtrip. Met invloeden van mensen als Woody Guthrie, Bob Dylon, johnny Cash, Paul Simon tot aan de hedendaagse songwriter zoals Eels en Bonnie Prince Billy. Van ‘wegdroom’ songs vol melancholie, tot opzwepende bluegrass. Dat belooft in ieder geval een hoop nostalgie, meetikkende voetjes en swingende smiling faces!

Zondag
Kom op deze heerlijke dag naar De Pier en geniet van het lekkerste eten op onze eigen FoodBoulevard: De beste hamburger in combinatie met een goed glas rode wijn, of heerlijke speciaalbieren van authentieke, specialistische brouwers. De lekkerste pannenkoeken, of een puur Hollandse gerecht. Tel daar het unieke uitzicht over zee en de fijne muziek van The Crimson Kings bij op. Dat wordt een fantastische zondag!

Zondag 17 maart van 14:30 tot 17:30 uur PierPodium

 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE PIER

Vul je mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin de leukste aanbiedingen en aankomende evenementen!