MENU

+31 (0)6 10 38 68 59

info@pier.nl

agenda

Singer Songwriter Collective ft. Maikel Staal

WANNEER?:

mei 28

WAAR?:

Pier Podium

IK WIL DEELNEMEN!

DEEL DIT EVENEMENT:

Een weekend waarin muziek centraal staat, met een programma vol zwoele klanken gespeeld door locale iconen. Warme sferen ervaar je bij Singer Songwriter Collective.

FIJNE TUNES, GOED GEZELSCHAP EN BIJPASSENDE DRANKJES

Ervaar het echte Pier Gevoel; waar je heerlijk kunt uitrusten en genieten van alles om je heen. Neem plaats op een van de chesterfieldbanken en geniet van je rode wijn bij het warme haardvuurtje of bemachtig één van de tafeltjes met uitzicht op zee. Authentieke geluiden worden zowel op zaterdag- als zondagmiddag ten gehore gebracht door onze locale artiesten.

MAIKEL STAAL

Een fijne soulstem, subtiel groovende gitaarbegeleiding, en diep rood haar; dat zijn misschien wel de meest opvallende kenmerken van deze jonge multi-instrumentalist. De vrolijke zanger is een ras-entertainer met een afgewogen mix van kleine en zomerse songs. Maikel studeerde aan het Utrechts Conservatorium in zang, jazz en pop en dat zie je terug in zijn repertoire.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE PIER

Vul je mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin de leukste aanbiedingen en aankomende evenementen!