MENU

+31 (0)6 10 38 68 59

info@pier.nl

agenda

SCHEVENINGEN LIGHT WALK FT. DJ CASSUS

WANNEER?:

dec 8 - dec 8, 2018

WAAR?:

PierPodium

IK WIL DEELNEMEN!

DEEL DIT EVENEMENT:

Op zaterdagavond 8 december vindt de 3e editie van het wandelevenement Scheveningen Light Walk plaats. Met natuurlijk muziek op De Pier! Vanaf 15:00 uur staat DJ Cassus achter de Wheels of Steel!

Een donkere decemberavond, winterse kou, passie en romantiek uit vervlogen tijden in combinatie met de meest moderne lichttechnieken: Scheveningen Light Walk. Een nieuw wandelevenement door de Haagse badplaats, waarbij je je in een wonderbaarlijke sprookjeswereld waant. Er zijn verschillende afstanden: 7,5 km, 12,5 km en 18,5 km. Je start vanaf de Scheveningse Pier, wandelt over het strand, door de duinen, bos, parken, bekende Scheveningse wijken, de haven om vervolgens te finishen op De Pier. Tijdens de Scheveningen Light Walk kom je spectaculaire licht-, geluid- en vuuracts tegen, waaraan diverse Scheveningse kunstenaars meewerken.

 

Start
De twee langste afstanden starten op de boulevard voor De Pier en voeren je over strand, door duinen, bos, parken, bekende Scheveningse wijken, de haven en dwars door Madurodam om vervolgens te finishen op De Pier. De 7,5 kilometer wandeltocht vertrekt vanuit Madurodam. Bij het startpunt kun je ook terecht voor het afhalen van je unieke SLW rugzakje met onder andere startbewijs, routekaart en cap met LED-verlichting.

Finish
Je finisht wederom op De Pier. Na de finish ontvang je een speciale herinnering. Iedereen dient om 23:00 uur gefinisht te zijn. Aanmelden
Inschrijven voor de Scheveningen Light Walk 2018 kan via scheveningenlightwalk.nl. Wacht niet te lang met aanmelden, want vol is echt vol!

DJ Cassus
Onze DJ Cassus draait alleen maar dansbare muziek uit de 80’s, 90’s en 00’s. Dus jij staat gegarandeerd op de dansvloer! Even uitrusten kan perfect op de FoodBoulevard met een heerlijke gin tonic en een lekker hapje van een van De Pier Food Heroes!

Zaterdag 8 december van 15:00 tot 21:00 uur PierPodium

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE PIER

Vul je mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin de leukste aanbiedingen en aankomende evenementen!