MENU

+31 (0)6 10 38 68 59

info@pier.nl

agenda

SCHEVENINGEN LIGHT WALK AFTERPARTY FT. DJ NIEK

WANNEER?:

dec 8 - dec 9, 2018

WAAR?:

Restaurant Zilt

DEEL DIT EVENEMENT:

Op zaterdagavond 8 december vindt de 3e editie van het wandelevenement Scheveningen Light Walk plaats. Voor de afterparty kom je natuurlijk naar De Pier met DJ Niek!

Een donkere decemberavond, winterse kou, passie en romantiek uit vervlogen tijden in combinatie met de meest moderne lichttechnieken: Scheveningen Light Walk. Een nieuw wandelevenement door de Haagse badplaats, waarbij je je in een wonderbaarlijke sprookjeswereld waant. Er zijn verschillende afstanden: 7,5 km, 12,5 km en 18,5 km. Je start vanaf de Scheveningse Pier, wandelt over het strand, door de duinen, bos, parken, bekende Scheveningse wijken, de haven om vervolgens te finishen op De Pier. Tijdens de Scheveningen Light Walk kom je spectaculaire licht-, geluid- en vuuracts tegen, waaraan diverse Scheveningse kunstenaars meewerken.

AFTERPARTY
Voor een muzikale afterparty moet je op De Pier zijn. Vanaf 20:30 staat DJ Niek achter de draaitafel. Stilzitten is dan niet meer mogelijk! Swingend de Light Walk afsluiten in het nieuwe restaurant Zilt.

Zaterdag 8 december van 20:30 tot 01:00 uur Restaurant Zilt

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE PIER

Vul je mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin de leukste aanbiedingen en aankomende evenementen!