MENU

+31 (0)6 10 38 68 59

info@pier.nl

agenda

Saturday Grooves ft. DJ Friss

WANNEER?:

mrt 23 - mrt 23, 2019

WAAR?:

PierPodium

DEEL DIT EVENEMENT:

Het is zaterdag, dus weer tijd voor de Saturday Grooves op De Pier! Deze zaterdag staat DJ FRISS achter de wheels of steel en zal zorgen voor de heerlijke deuntjes voor jouw perfect zaterdag.

Na een lange werkweek is het tijd voor ontspanning, en dat doe je natuurlijk met lekkere muziek, goed eten en een koud biertje of een goede gin-tonic. Waar dit allemaal is? Op De Pier in Scheveningen natuurlijk!

MUZIEK
DJ Friss is de draaitafelaar van Playground Zer0 en Pat Smith. Eerder stond hij bij Kraantje Pappie achter de decks, won hij De Grote Prijs van Nederland als Beste Muzikant en drong hij als turntablist door tot de finales van toonaangevende dj-battles als IDA en de DMC World Online Competition. En toch altijd fris gebleven, deze vingervlugge hiphopveteraan.

FOOD
Zin in lekker eten? Op De FoodBoulevard vindt je het  lekkerste assortiment streetfood. Wordt het een echte Italiaanse Pizza van VVP of ga je voor de ‘Hollandse Meester’ burger van Pickles, Burgers&Wines?

DRINKS
Omdat het weekend is! Geniet van een heerlijke gin tonic of een verrassend fris pilsje van Kornuit.

Zaterdag 23 maart 14:00-18:00 uur FoodBoulevard

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE PIER

Vul je mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin de leukste aanbiedingen en aankomende evenementen!