MENU

+31 (0)6 10 38 68 59

info@pier.nl

agenda

SATURDAY GROOVES FT CRIMSON KINGS

WANNEER?:

jun 16 - jun 16, 2018

WAAR?:

PierPodium

DEEL DIT EVENEMENT:

Ze zijn terug! The Crimson Kings nemen je mee op reis. Een muzikale reis naar een andere plaats en tijd. Liederen met herinneringen, dromen, altijd blijvend vriendschap en zomers die nooit zijn geëindigd.

Muziek
The Crimson Kings maakt muziek die sterk beïnvloed is door de Amerikaanse folksongs, countrymusic en Bluegrass. Deze internationale band (UK, IRELAND en NL) maakt muziek die zich het best laat omschrijven als een muzikale roadtrip. Met invloeden van mensen als Woody Guthrie, Bob Dylon, johnny Cash, Paul Simon tot aan de hedendaagse songwriter zoals Eels en Bonnie Prince Billy. Van ‘wegdroom’ songs vol melancholie, tot opzwepende bluegrass. Dat belooft in ieder geval een hoop nostalgie, meetikkende voetjes en swingende smiling faces!

Zaterdag
Kom op deze heerlijke dag naar De Pier en geniet van het lekkerste eten op onze eigen FoodBoulevard en luister naar de fijne muziek van The Crimson Kings.

Zaterdag 16 juni van 15:00 tot 18:00 uur PierPodium

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE PIER

Vul je mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin de leukste aanbiedingen en aankomende evenementen!