MENU

+31 (0)6 10 38 68 59

info@pier.nl

agenda

SALT MARKET

WANNEER?:

jul 14 - jul 15, 2018

WAAR?:

FoodBoulevard

IK WIL DEELNEMEN!

DEEL DIT EVENEMENT:

>>> Salt Market is back <<<

Het is weer tijd voor de populaire Salt Market op De Pier van Scheveningen! Onder het genot van een drankje en een hapje met prachtig uitzicht op zee, zullen tijdens de gratis markt de mooiste design- en vintageproducten worden aangeboden. Heerlijke delicatessen, hippe kleding, brocante meubelen én leuke activiteiten voor kids: de Salt Market op De Pier in Scheveningen is een beleving voor iedereen!

Markt voor het hele gezin 
Genieten aan de kust met een zilte lucht in de neus en de neus in de unieke en lokale producten. De ideale plek om te ontladen na een hectische werkweek en kennis te maken met wat lokale ondernemers te bieden hebben. op de markt kun je genieten van muziek, een hapje en een drankje, unieke producten en, niet onbelangrijk, het strand. Voor kinderen zijn er de hele dag leuke jeugdactiviteiten, mannen kunnen heerlijk genieten van speciale biertjes en de vrouwen kunnen gaan shoppen. De perfecte plek voor het hele gezin!

🌊 Salt Market Cares for its Ocean 🌊
Elke editie van Salt Market 2018 heeft een speciale actie omgaande het thema Salt Market Cares for its Ocean. Houd de Facebook in de gaten voor meer informatie!

Staat de aankomende Salty editie van 14 & 15 juli al in jouw agenda? En wie neem je mee?

Zaterdag 14 juli van 12:00 tot 19:00 uur FoodBoulevard
Met DJ ABSTRACT BLOND!
Zondag 15 juli van 12:00 tot 17:00 uur FoodBoulevard
Met de band NOOTMUSKAAT

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE PIER

Vul je mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin de leukste aanbiedingen en aankomende evenementen!