MENU

+31 (0)6 10 38 68 59

info@pier.nl

agenda

RED BULL KNOCK OUT FT. DJ FRISS & THE BEARDS

WANNEER?:

nov 10 - nov 10, 2018

WAAR?:

PierPodium

IK WIL DEELNEMEN!

DEEL DIT EVENEMENT:

Op zaterdag 10 november vindt de zesde editie van de zwaarste strandrace ter wereld plaats in Scheveningen. En jij kan daar gewoon bij zijn om de (internationale) riders aan te moedigen. Toegang is gratis en we beloven je een écht spektakel.

Wat is Red Bull Knock Out?
Leef je in…. 1000 motorcrossers op het strand van Scheveningen die alles geven om als eerste de finish te bereiken. Wie gaat zandhappen en wie gaat snoeihard over de finishlijn?

Wie doen er mee aan Red Bull Knock Out?Wat dacht je van Robbie Maddison, Glenn Coldenhof, Billy Bolt, Wade Young en Nathan Watson? Dat is een greep uit de internationale topriders. Maar onderschat ook de andere deelnemers niet. Bekijk hier alle riders >>

Hoe ziet het programma er uit?

TIJDSTIPACTIVITEIT
9.00 – 10.00 uurKwalificatie
11.00 – 12.00 uurHandtekeningsessie in topriders paddock
13.30 – 15.30 uurFinale
18.00 uurAfterparty (op De Pier)
Updates?
Like Red Bull Knock Out op Facebook zodat je op de hoogte blijft van alle updates en alles weet over het meest spectaculaire evenement van 2018.

 

Voor muziek kom je natuurlijk naar De Pier!

DJ FRISS
Want bij ons in DJ Friss! DJ Friss is de draaitafelaar van Playground Zer0 en Pat Smith. Eerder stond hij bij Kraantje Pappie achter de decks, won hij De Grote Prijs van Nederland als Beste Muzikant en drong hij als turntablist door tot de finales van toonaangevende dj-battles als IDA en de DMC World Online Competition. En toch altijd fris gebleven, deze vingervlugge hiphopveteraan.

THE BEARDS
The Beards is de band rondom de muzikale duizendpoten Jeroen Kraaijenzang en Michiel van der Rhee. Gewapend met hun gitaren en een altijd strakke drummodule nemen zij u mee in een rit langs de jaren 60 tot nu. Van The Beatles tot aan Daft Punk, van Frank Sinatra tot aan Amy Winehouse. De mannen van The Beards zorgen altijd weer voor een feest der herkenning!

Zaterdag 10 november van 12:00 tot 18:00 uur DJ Friss en daarna tot 21:00 uur The Beards PierPodium

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE PIER

Vul je mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin de leukste aanbiedingen en aankomende evenementen!