MENU

+31 (0)6 10 38 68 59

info@pier.nl

agenda

De Pier goes Crazy zaterdag 16 februari

WANNEER?:

feb 16 - feb 16, 2019

WAAR?:

Zuidereiland

DEEL DIT EVENEMENT:

Waar jij bent op zaterdag? Op De Pier natuurlijk! Want daar is het feest tijdens De Pier goes Crazy! De entertainers van Crazy Pianos zorgen voor een avond met de beste muziek die je kan voorstellen! 

Crazy Piano’s
In de muzikale bar op het Zuidereiland draait alles om de brandweerrode piano’s. Pianisten entertainen de gasten met rock, pop, seventies, eighties muziek, hedendaagse toppers en bekende meezingers. De muzikanten zijn met grote zorg geselecteerd en komen uit alle delen van de wereld en ze kunnen echt alles spelen. Wil je je favoriete nummer horen? Dien dan een verzoekje in! Met een groot verwarmd terras, een lazy lounge, cocktailbars, dansvloeren en spetterende live-optredens is het altijd gezellig bij Crazy Piano’s. Begin maart zal de compleet vernieuwde Crazy Pianos op de boulevard openen.

Trek?
Geen probleem! Voor de lunch, diner of een hapje bij een biertje of een goed glas wijn ben je bij Crazy Pianos aan het juiste adres! Van heerlijke carpaccio en salades, tot uitgebreide Amerikaanse steakgerechten, er is voor ieder wat wils. Bekijk het menu hier
De Pier
De Pier in Scheveningen is een ware foodboulevard, met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en winkels. De toegang is gratis en De Pier is het hele jaar open en dagelijks toegankelijk vanaf 10.00 uur. Voor meer informatie zie www.pier.nl
De Pier goes Crazy: zaterdag 16 februari van 16:00 tot 03:00 uur
Reserveren? Bel 070-3227525 of www.crazypianos.com/reserveren

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE PIER

Vul je mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin de leukste aanbiedingen en aankomende evenementen!