MENU

+31 (0)6 10 38 68 59

info@pier.nl

agenda

De Pier goes Crazy vrijdag 18 januari

WANNEER?:

jan 18 - jan 18, 2019

WAAR?:

Zuidereiland

DEEL DIT EVENEMENT:

Crazy Piano’s en De Pier slaan de handen ineen en openen  een tijdelijke vestiging van op het Zuidereiland van De Pier. In de weekenden kan hier elke vrijdag, zaterdag en zondag worden meegezongen en gedanst onder het motto: ‘De Pier goes Crazy’.

Crazy Piano’s
In de muzikale bar op het Zuidereiland draait alles om de brandweerrode piano’s. Pianisten entertainen de gasten met rock, pop, seventies, eighties muziek, hedendaagse toppers en bekende meezingers. De muzikanten zijn met grote zorg geselecteerd en komen uit alle delen van de wereld en ze kunnen echt alles spelen. Wil je je favoriete nummer horen? Dien dan een verzoekje in! Met een groot verwarmd terras, een lazy lounge, cocktailbars, dansvloeren en spetterende live-optredens is het altijd gezellig bij Crazy Piano’s. Begin maart zal de compleet vernieuwde Crazy Pianos op de boulevard openen.

De Pier
De Pier in Scheveningen is een ware foodboulevard, met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en winkels. De toegang is gratis en De Pier is het hele jaar open en dagelijks toegankelijk vanaf 10.00 uur. Voor meer informatie zie www.pier.nl
De Pier goes Crazy: vrijdag 18 januari van 16:00 tot 03:00 uur
Reserveren? Bel 070-3227525 of www.crazypianos.com/reserveren
Foto: Iwan de Brabander

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE PIER

Vul je mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin de leukste aanbiedingen en aankomende evenementen!