MENU

+31 (0)6 10 38 68 59

info@pier.nl

agenda

LIGHTHOUSE MUSIC COLLECTIVE FT DJ PROSCIUTTO 15 juni

WANNEER?:

jun 15 - jun 15, 2018

WAAR?:

PierPodium

DEEL DIT EVENEMENT:

Het is dé perfecte manier om je weekend in te luiden en je bouwt ook nog een band op met je collega’s: de vrijdagmiddagborrel. De beste plek voor jouw vrmibo? De Pier natuurlijk!

Vrijdag 15 juni zal DJ Prosciutto letterlijk ALLE stijlen door elkaar draaien. De betere indiepop, foute 80’s, de vetste  reggaeton en de lekkerste 90’s platen. Als je dit wilt horen, komt dan naar De Pier Scheveningen!

ALLEEN MAAR HITS
DJ Prosciutto is geen onbekende in Den Haag en omstreken! En waar hij bekend om staat? Om zijn aan elkaar gedraaide hits! Eén ding hebben ze met elkaar gemeen; je kunt er op dansen!

EN LEKKER ETEN & DRINKEN
De Pier is onlosmakelijk verbonden met goed eten en drinken. Blije gezichten op De Pier, waar het ambachtelijke vlees door pure carnivoren bereid wordt. De beste hamburger in combinatie met een goed glas rode wijn, of heerlijke speciaalbieren van authentieke, specialistische brouwers. De lekkerste pannenkoeken, of een puur Hollandse gerecht. Tel daar het unieke uitzicht over zee en het warme gezelschap om je heen, bij op. Krijg je al trek?

Vrijdag 15 juni van 16:00 – 20:00 uur Pier Podium

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE PIER

Vul je mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin de leukste aanbiedingen en aankomende evenementen!