MENU

+31 (0)6 10 38 68 59

info@pier.nl

agenda

JAZZ AAN ZEE FT. KIKA SPRANGERS MET MARTIN FONDSE EN POWER TO THE PIPO

WANNEER?:

aug 12 - aug 12, 2018

WAAR?:

FoodBoulevard

IK WIL DEELNEMEN!

DEEL DIT EVENEMENT:

Augustus is Jazz maand op De Pier šŸŽ¶ Want ā€œFeest aan Zeeā€ is niet compleet zonder muziek! Daarom kan je elke zondag in augustus genieten van Jazz aan Zee op De Pier. De finale is op 26 augustus in het Kurhaus* met als hoofdactĀ Jocelyn Brown!

Kika SprangersĀ en Martin Fondse laten hun eigentijdse jazz horen op 12 augustus! Kika, bekend van het Nationaal Jeugd Jazz Orkest en winnaar van de Young VIP 2018, zet samen met haar vroegere dirigent Martin Fondse een fantastische show neer, ā€œeen magische ervaringā€, zoals ze hun samenwerking beschrijft.

Ook de energieke en explosieveĀ Power to the PipoĀ staat klaar om De Pier te laten beven op de fundering! Met harde groove en strakke improvisatie wordt het een groot feest met deze jongens.

Word betoverd tijdens de optredens van deze talenten en kom kijken bijĀ Jazz Aan Zee Den Haag! Met de wind in je haren, de zon in je gezicht en muziek om je heen, beleef je een fantastische middag opĀ De Pier. Kom gezellig luisteren, bij dit gratis festival!

Zondag 12 augustus van 14:00 tot 17:00 uur FoodBoulevard

* kaarten voor dit evenement bestel je HIER

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE PIER

Vul je mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin de leukste aanbiedingen en aankomende evenementen!