MENU

+31 (0)6 10 38 68 59

info@pier.nl

agenda

JAZZ AAN ZEE FT. ALBA CARETA QUINTET EN SMOKE

WANNEER?:

aug 19 - aug 19, 2018

WAAR?:

FoodBoulevard

IK WIL DEELNEMEN!

DEEL DIT EVENEMENT:

Augustus is Jazz maand op De Pier 🎶 Want “Feest aan Zee” is niet compleet zonder muziek! Daarom kan je elke zondag in augustus genieten van Jazz aan Zee op De Pier. De finale is op 26 augustus in het Kurhaus* met als hoofdact Jocelyn Brown!

Het Alba Careta Music, bekend van vele internationale festivals én haar nieuwe album Orígens, belooft een fantastisch optreden! Met invloeden uit vier culturen en een liefde voor muziek en elkaar laat het Alba Careta Quintet je de muziek op een unieke manier beleven.

Van energiek naar lyrisch, swingend, groovy, fris: zo wordt Smoke omschreven, een groep jonge Nederlandse jazztalenten, die ook komen spelen op Jazz Aan Zee Den Haag! De leden van deze 5-koppige band brengen elk iets unieks in de mix en zorgen voor een vlammend optreden.

Kom genieten van deze optredens tijdens Jazz aan Zee Den Haag! Met de wind in je haren, de zon in je gezicht en muziek om je heen, beleef je een fantastische middag op De Pier. Kom gezellig luisteren, bij dit gratis festival!

Zondag 19 augustus van 14:00 tot 17:00 uur FoodBoulevard

* kaarten voor dit evenement bestel je HIER

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE PIER

Vul je mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin de leukste aanbiedingen en aankomende evenementen!