MENU

+31 (0)6 10 38 68 59

info@pier.nl

agenda

Ibiza-Markt

WANNEER?:

apr 22 - apr 23, 2017

WAAR?:

Pier Boulevard

DEEL DIT EVENEMENT:

Een hippiemarkt vol verborgen mediterrane pareltjes in alle fleurige kleuren die je maar kunt bedenken. Kleurrijke funky accessoires en zwoele zomerse sferen.. Luid het mooiste seizoen van het jaar in met de tweedaagse Ibiza-Markt op De Pier!

BOHO & RETRO | SANGRIA & TAPAS

Van handgemaakte arm- en enkelbandjes, boho-chic omslagdoeken tot fleurige slippers; dit is de plek om je bohemien lifestyle items aan te vullen! Vintage, retro en handgemaakt; zo zit er voor iedereen wel iets tussen. Hier struin je tussen de gezellige brocante kraampjes waar fashion en bodyart afgewisseld worden met bijpassende gerechtjes.

Deze levendige plek boven zee heeft natuurlijk alle ingrediënten voor een echte Ibiza beleving. Met een heerlijk wijntje op het terras en ontspannen live muziek op de achtergrond waan je je even helemaal aan de idyllische hippiemarkt Las Dalias. Op zondag omlijsten de fijne jazz tunes van de populaire Jazz Dayz de Ibiza-Markt, en maken de relaxte sferen de markt helemaal compleet.

Save the date:  22 en 23 april 2017 van 11.00 tot 18.00 uur.
Benieuwd naar welke juweeltjes je kunt verwachten? Houd het Facebook Event in de gaten!

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE PIER

Vul je mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin de leukste aanbiedingen en aankomende evenementen!