MENU

+31 (0)6 10 38 68 59

info@pier.nl

agenda

GIN TASTIC

WANNEER?:

jul 21 - jul 22, 2018

WAAR?:

FoodBoulevard

IK WIL DEELNEMEN!

DEEL DIT EVENEMENT:

🍸 ✭✭✭✭✭✭ GIN TASTIC ✭✭✭✭✭✭🍸

Wanneer je ‘Gin’ hoort volgt er meestal ‘& Tonic’. En terecht, want wat een prachtige combinatie!

Terug van weggeweest en nu weer totaal onmisbaar! Zo oud als de weg naar Rome, maar zo hip als vloggen. De G&T heeft de afgelopen jaren een ware comeback gemaakt! Gelukkig heeft men in Gin-land niet stil gezeten en zijn er grandioze nieuwe soorten Gin ontstaan. Ook de Tonics hebben zich vermenigvuldigd en weten zich met hun nieuwe smaken als perfecte partner bij verschillende Gin’s op te stellen.

Deel jij de liefde voor dit briljante drankje en zou je er wel meer over willen weten? Dan is dit festival absoluut iets voor jou!

Onder begeleiding van live muziek zullen grote en kleinere Gin merken hun beste combinaties presenteren en workshops geven om te zorgen dat jij dit thuis straks ook kan!

LET THE WEEKEND BE-GIN
Twee dagen lang ga je hier genieten van de lekkerste Gin-Tonics. De bekendste Gin labels presenteren op De Pier  hun verrassende mixen aan de liefhebbers! Op zaterdag 21 & zondag 22 juli op De Pier van Scheveningen.
Zaterdag 21 juli van 12:00 tot 22:00 uur
Zondag 22 juli van 12:00 tot 20:00 uur
Met DJ FRISS

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE PIER

Vul je mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin de leukste aanbiedingen en aankomende evenementen!