MENU

+31 (0)6 10 38 68 59

info@pier.nl

agenda

Theatervoorstelling Coppélia

WANNEER?:

jan 21 - jan 21, 2018

WAAR?:

Zuidereiland, De Pier

DEEL DIT EVENEMENT:

De Haagse choreografe Lonneke van Leth bewerkt dansklassiekers voor jong en oud. De producties worden veel ingezet bij het primaire en voortgezette onderwijs. Bekend zijn ook haar grote locatie/theater voorstellingen waarin professionele dansers en musici naast amateurs op het toneel staan.

COPPÉLIA
Wat doe je als je een beetje gek bent, geen vrouw hebt maar er wél een wil en je bent poppendokter? Je maakt een levensgrote pop natuurlijk!

De dokter heeft wel veel last van zijn nieuwsgierige buurmeisje dat graag wil zien wat hij allemaal uitspookt. Op een dag sluipt zij met haar vriendje naar binnen. Heel toevallig komt dan de pop Coppélia tot leven….

Een voorstelling door 2 dansers die op een knappe manier 4 rollen vervullen. Kinderen vragen zich na de voorstelling altijd af waar de andere dansers zijn. Er is na afloop ruimte voor vragen van kinderen aan de dansers. Lonneke van Leth wil laten zien dat dans aantrekkelijk, begrijpelijk én tegelijkertijd van hoge artistieke kwaliteit kan zijn. Met haar eigenzinnige verhalende modern-klassieke dansstijl en vooral veel humor verrast en enthousiasmeert zij zowel ervaren publiek als publiek dat voor het eerst kennismaakt met dans. Zij bewerkt klassieke verhalen uit de cultuurgeschiedenis tot een eigentijdse dansversie voor de jeugd.

Tijd: 14.00 – 15.00 uur
U hoeft niet te reserveren voor de voorstelling. Het is Pay What You Want, een bijdrage is dus naar eigen wens en wordt zeer op prijs gesteld.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE PIER

Vul je mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin de leukste aanbiedingen en aankomende evenementen!