MENU

+31 (0)6 10 38 68 59

info@pier.nl

agenda

Air Cooled & Jazz Dayz ft. Dino & Friends

WANNEER?:

mei 21

WAAR?:

Pier Podium

IK WIL DEELNEMEN!

DEEL DIT EVENEMENT:

Een zondag vol vertier; struin rond tussen de aircooled oldtimers op de Boulevard en beleef de perfecte zondagmiddag met heerlijke vibes op het Pier Podium, tijdens de Jazz Dayz.

OLDTIMERS: TUNES & CARS. 

Geniet van een heerlijk relaxte zondagmiddag. Nostalgie ervaar je in Scheveningen; waar de 6e editie van Aircooled voor alle autofanaten plaatsvindt. Op deze autoshow maak je kennis met opvallende voertuigen, van de klassieke cabrioletten tot praalwagens als Sambabussen en Kubels. Daarnaast worden er voor alle sportievelingen ook voldoende strandactiviteiten georganiseerd.

Vanuit de show loop je gemakkelijk door naar De Pier waar je de rustige zondagmiddag-sferen ervaart. Live vanaf het Pier Podium nemen onze locale iconen je mee met fijne old time tunes, swingend met een heerlijke dosis blues en jazz, met deze editie Dino & Friends. Als vanzelfsprekend zijn de bekende namen op de FoodBoulevard geopend en kan je genieten van de lekkerste drankjes en street food. Met de fijne tunes op de achtergrond geniet je nog even van de weekend vibes.

DINO & FRIENDS

Met Dino & Friends kan je genieten van de beste muziekanten die je verschillende jazztunes ten gehore brengen op het Pier Podium. Je kan dansen op gevoelige soul en rocken op de blues. Een middag vol plezier!

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE PIER

Vul je mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin de leukste aanbiedingen en aankomende evenementen!