MENU

+31 (0)6 10 38 68 59

info@pier.nl

De Pier Heroes

Arrow Right Eten & Drinken

The Rough Kitchen

Bekijk de website

CHECK ZE OP SOCIAL MEDIA: Twitter Logo Facebook Logo Instagram Logo

Zodra je de Pier betreedt komen de geuren van kwaliteitsvlees je al tegemoet. De mannen achter The Rough Kitchen zijn Jord Althuizen, wereldkampioen BBQ’en en jurylid van het RTL4-programmma Grillmasters en culinair journalist Marcus Polman, auteur van o.a. Handboek voor de Perfecte Steak en jurylid van Masterchef Holland 2015. Samen delen zij hun voorliefde voor het ware vlees. Deze passie delen zij nu ook met de bezoekers van de Pier.

VLEES ZOALS VLEES HOORT TE ZIJN
The Rough Kitchen brengt een ode aan het ware vlees en de artisanale slager. De American-style BBQ-specialties worden à la minute op de BBQ’s bereid. Er wordt uitsluitend gewerkt met (top) kwaliteit vlees van blije varkens, koeien en kippen die een goed leven hebben gehad. Het mooi gemarmerde vlees wordt bereid op de Meadow Creek BX 50 (de Rolls Royce onder de smokers) en de geliefde Big Green Eggs. Met tasting platters zoals ‘Best of Pork’ en ‘Carnivores Feast’ komt de carnivoor bij The Rough Kitchen op de Pier helemaal aan zijn trekken.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE PIER

Vul je mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin de leukste aanbiedingen en aankomende evenementen!