MENU

+31 (0)6 10 38 68 59

info@pier.nl

De Pier Heroes

Arrow Right Eten & Drinken

Restaurant Pier Zuid

Bekijk de website

CHECK ZE OP SOCIAL MEDIA: Twitter Logo Facebook Logo Instagram Logo

Van de ochtend-cappuccino tot de late-night snack, bij Pier Zuid is het allemaal mogelijk. Nu al een bijzondere plek op de Scheveningse Pier is het Zuideiland. Op de begane grond van dit panoramische bouwwerk heeft restaurant Pier Zuid haar deuren geopend. De 700 vierkante meters rond de grote open keuken zijn speciaal ingericht voor iedereen, van jong tot oud. Strijk neer naast één van de openhaarden, of neem plaats op het terras.

FUN VOOR KIDS
Ken jij een restaurant waar de kids lekker mogen spelen met Duplo, waar ze kunnen puzzelen op de grond, of waar ze mogen tekenen op de muren? Waar je een potje reuzen-schaak speelt of lekker knutselt met kinetisch zand? Bij Pier Zuid kan dat gewoon, en in de weekenden mogen de kids hun eigen pizza’s beleggen! Ook voor de papa’s en mama’s is er een ruim assortiment aan heerlijke gerechten en zo genieten zowel de ouders als hun kinderen van een heerlijke avond uit.

FEESTEN EN PARTIJEN
Ook voor zakelijke arrangementen biedt Pier Zuid genoeg mogelijkheden. Presentaties, borrels, feesten, seminars, of besprekingen, Pier Zuid verzorgt het allemaal. Uiteraard met tot in de puntjes verzorgde catering en op een unieke locatie. Want wees nou eerlijk, een bijeenkomst wil je toch organiseren op een plek die niemand vergeet! Neem contact op voor de mogelijkheden.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE PIER

Vul je mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin de leukste aanbiedingen en aankomende evenementen!