MENU

+31 (0)6 10 38 68 59

info@pier.nl

De Pier Heroes

Arrow Right Beleven

Play & Bounce

Bekijk de website

CHECK ZE OP SOCIAL MEDIA: Facebook Logo

Klimmen en klauteren, glijden, springen en ravotten, dat kan allemaal bij Play & Bounce. Het speelparadijs bestaat uit een ‘soft play’-park voor de kleintjes (tot 10 jaar) en een trampoline park voor de grotere kinderen. En de ouders? Die kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie en natuurlijk iets lekkers uit een van de keukens op De Pier.  

Een dagje uit boven zee!
Lekker spelen in een gangenstelsel waar je moet klimmen, kruipen en klauteren. De ideale plek waar een kind zijn energie in kwijt. Met uitzicht op zee en strand is dit een van de mooiste speelplekken van Scheveningen. De vrolijke kleuren passen perfect bij de kinderen en de zachte materialen zorgen ervoor dat ze zich niet kunnen bezeren.

Kinderen vanaf 3 jaar mogen in de attractie. Kinderen vanaf 7 jaar mogen ook op de trampolines die Play & Bounce in de attractie heeft geplaatst. Of wat dacht je van een levensgroot Pacman spel? Voor 7,50 kunnen kinderen vanaf 3 jaar één uur spelen, klimmen en springen bij Play & Bounce.

Openingstijden*:
Zaterdag en zondag van 12:00 tot 17:00 uur

Tijdens schoolvakanties dagelijks van 12:00 tot 17:00 uur

* LET OP: openingstijden zijn onder voorbehoud! Check de Facebookpagina voor de actuele openingstijden.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE PIER

Vul je mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin de leukste aanbiedingen en aankomende evenementen!